Lesinformatie Algemeen Yogaplaza

Leuk dat je yoga komt volgen bij YOGAPLAZA. Op de SUPPORTPAGINA  staan een aantal punten beschreven die naast de ALGEMENE VOORWAARDEN YOGAPLAZA belangrijk zijn om goed door te nemen. Trek makkelijk zittende kleding aan. In de yogastudio liggen matten maar je kan ook een eigen mat aanschaffen

Locatie

Yogaplaza heeft voldoende plek voor fietsenAdres: Delftsestraatweg 280 op het terrein van Hovenier Louis van der Meijden. Je mag hier alleen je fiets plaatsen.

Als je het terrein op komt ga je naar het gebouw aan je linkerhand, de bruine houten deur. De ronde klink draai je naar rechts om de deur te openen. Dit gaat soms vrij stroef.

In de gang graag je schoenen en jas opbergen. Zet hier je mobiel uit, ook de trilfunctie.

Kleed je thuis om in makkelijk zittende sportkleding. Je hoeft verder niets mee te nemen. Matten, kussens, thee en water zijn in de studio aanwezig.

Een vriendelijk verzoek. Wil je niet eerder van buiten naar binnen komen dan 20:05 als je de les volgt van 20:15. Dit ivm met de voordeur die erg veel herrie maakt en je zo de voorgaande groep in hun ontspanning zou storen.


Bekijk alle actuele lesinformatie op de pagina van de yogales/cursus.

Hathayoga – Beweging op het ritme van je adem, 10 min. meditatie.

Hathayoga Mild – Heel rustige en zachte bewegingen, 20 min. meditatie.

BBB Yoga – De bewegingen volgen elkaar in snel tempo op. Weinig rustmomenten, geen meditatie.

Zwangerschapsyoga – lees meer

Spoedles Bevallen – lees meer

Postnatale Yoga – lees meer

Kinderyoga – lees meer

Ouder-Kind Yoga – lees meer

Peuter/Kleuter-Ouder Yoga – lees meer

Privé Yoga – lees meer


Extra Service
Word je lid bij Yogaplaza dan geldt de volgende regel: Naast je vaste lesuur, mag je uitsluitend bij aanmelding vooraf, geheel gratis, zoveel lessen in de week volgen als dat je zelf wil. Dit kan alleen als er plek is in de groep. Aan deze extra gratis service kunnen geen rechten worden ontleend.