Ouder Kind yoga in Delfgauw 2017

In deze lessen doen de kinderen vanaf 6 jaar allerlei vrolijke yogahoudingen op een speelse manier.

En de (groot)ouders bewegen lekker mee! Ook doen we samen yogahoudingen; bijvoorbeeld samen in de hond óf elkaar in evenwicht houden vanuit de dansers-houding. En soms maken we ook met de hele groep een figuur, bijvoorbeeld een mandala op de vloer. Daarnaast doen we oefeningen die de concentratie vergroten, of geven de kinderen een zachte massage aan hun mama of papa. Bij deze lessen staat het samen plezier maken voorop en krijgt het kind alle ruimte om zijn fantasie de vrije loop te laten. En natuurlijk sluiten we af met een heerlijke ontspanning, we dromen samen weg bij een rustig muziekje en een tot de verbeelding sprekende visualisatie.

Opgeven kan direct maar ook maximaal 1 week van te voren bij Nanda, Rian of Petra. Alle lessen vallen op zaterdag 11:00 -12:00. Oma of Opa mag in plaats van de ouder uiteraard ook meedoen.


Rian Doornbos Team Yogaplaza
Rian Doornbos – Team Yogaplaza
Team Yogaplaza - Ditha Verdel
Ditha Verdel – Team Yogaplaza

OUDER-KIND-YOGA wordt gegeven door Rian Doornbos en Ditha Verdel.

Je bent hierbij van harte uitgenodigd eens te komen kijken en natuurlijk lekker mee te doen.

Wij geven ook regelmatig MINDFULNES KINDERYOGA,  OUDER-KIND-YOGA en PEUTER/KLEUTER-OUDER-YOGA. Daarin kun je als ouder samen met je kind yoga ervaren en samen genieten.

Graag tot ziens!


Kinderyogalessen op een speelse manier bij kindaeryogaplaza.nl

Volg en like de speciale kinderyogaplaza pagina op Facebook:
www.kinderyogaplaza.nl of volg @kinderyogaplaza op Twitter