Deze lessen zijn bedoeld om het jonge kind bewuster te maken van zijn lichaam en de verschillende zintuigen worden op allerlei manieren geprikkeld. Daarnaast bewegen we soms druk, soms rustig en soms héél ontspannen. En doen we ademspelletjes. Alles spelenderwijs en het plezier staat voorop!

Moeders, vaders, opa’s of oma’s mogen lekker meedoen. Dat is voor het jonge kind vertrouwd en voor de volwassene vaak een leuke ervaring.

Deze lessen zijn geschikt voor peuters/kleuters van 3 tot 5 jaar.

Hiernaast staat het rooster “Yoga Peuter Kleuter Ouder van YOGAPLAZA” waar je je steeds apart voor kan aanmelden.


Rian Doornbos Team Yogaplaza
Rian Doornbos – Team Yogaplaza

PEUTER KLEUTER OUDER YOGA wordt gegeven door Rian Doornbos. Ik ben 46 jaar en woon al ruim 17 jaar in de Emerald in Delfgauw. Ik heb jarenlang met kinderen gewerkt in o.a. de jeugdzorg en de psychiatrie. Werken met kinderen vind ik enorm boeiend! Het contact is altijd verrassend en prikkelend.

Op dit moment combineer ik kinderyoga met mijn werk in de kinderopvang in Delfgauw. Na het afronden van mijn universitaire studie orthopedagogiek ben ik blijven studeren. Eerst een kinderyoga-opleiding, daarna een opleiding therapeutische kinderyoga en recent een opleiding tot kindercoach.

Je bent hierbij van harte uitgenodigd eens te komen kijken en natuurlijk lekker mee te doen.

Ik geef ook regelmatig KINDERYOGA en OUDER-KIND-YOGA. Daarin kun je als ouder samen met je kind yoga ervaren en samen genieten.

Graag tot ziens!


Kinderyogalessen op een speelse manier bij kindaeryogaplaza.nlVolg en like de speciale kinderyogaplaza pagina op Facebook:
www.kinderyogaplaza.nl of volg @kinderyogaplaza op Twitter